MOSAIC PER LA PAU (Cerdanyola, 14 de Juny del 2014)

Hi ha una dita que diu: “Molta gent petita, de llocs petits i fent petites coses, pot canviar el mon”. Es bo pensar en ell quan ens preguntem, o d’altres ens diuen, la excusa típica del “¿Què puc fer jo?”. Perquè la realitat es que existeix una cosa molt senzilla què podem fer: Canviar nosaltres.

Podem canviar i prendre partit per la Pau i la Solidaritat i, desde el nostre canvi, intentar canviar el nostre entorn. Es bo pensar que si cadascun de nosaltres aconsegueix canviar a només dues persones del seu entorn (només a dos, no més), podríem arribar a canviar el mon sencer.

Mosaic per la pau

Aquesta es la pretensió d’aquest primer mosaic per la Pau. Implicar a molta gent petita, anònima; nens, joves, gent adulta; persones de les més diverses procedències. Units tots en front de l’Ajuntament amb un objectiu comú: construir un mosaic amb el colom de la Pau.

Cents de persones amb desitjos de Pau i Solidaritat format part d’una FlahMob que després estendrem per la Xarxa per a que el mon sàpiga que Cerdanyola, una ciutat petita, comptant amb la seva gent, persones normals i correntes, i fent quelcom tan senzill com aquest mosaic, pot arribar a canviar el pensament de molts que ara diuen: “Nosaltres no podem fer res”.

El Futur està en nosaltres, i la nostra forma d’actuar en front les adversitats aconseguirà que pugui ser millor per a tots, doncs tots i cadascun de nosaltres formem part d’aquest incert viatge anomenat Humanitat.

Advertisements
This entry was posted in Articles, Solidaritat and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s